Bijeenkomst donderdag 20 januari 2016

In onze vorige nieuwsbrief hebben wij u laten weten dat wij op 20 januari 2016 een bijeenkomst in Amersfoort hebben om meer uitleg te geven aan de werking van 2QR-complex en wat dit voor u kan betekenen en voor de huidtherapie.

2QR kent een uniek ingrediënt dat ingrijpt op lichaamsvreemde micro-organismen. 2QR voorkomt infecties bij een beschadigde huid, zoals die bijvoorbeeld voorkomt bij diabetici.

De bijeenkomst heeft als doel om meer inzicht te krijgen in de werking van 2QR en met elkaar te praten over bredere toepassingsmogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld in de nabehandeling en onderhoudstherapie na de behandeling van onychomycosis door middel van laser of licht. Hiermee kunt u uw patiënt een veilig alternatief bieden dat aansluit op uw laserbehandeling.

Het betreft geen verkoop bijeenkomst en u wordt tijdens de masterclass of daarna niet door ons benaderd voor verkoop van de producten. U krijgt gratis producten mee om deze zelf te testen en te beoordelen.

2QR-complex heeft speciale eigenschappen het is vrij van ureum, conserveringsmiddelen en bestanddelen van dierlijke afkomst en daarbij krijgt u meer informatie waarvoor en hoe u deze producten met 2QR kunt gebruiken.

Programma
18.00 uur (broodjes staan voor u klaar)
19.00 - 19.45 uur Uitleg 2QR-complex door Hidde v.d. Dop 2QR-complex specialist (inclusief videofilm)
19.45 - 20.00 Vragen en discussies
20.00 - 20.30 Kennismaking met Diaclin met 2QR

GRATIS TOEGANG

De Masterclass wordt gehouden op 20 januari 2016 in het Middelpunt, Spinetpad 2, 3822 DT Amersfoort in Amersfoort. De toegang is gratis. U kunt zich HIER inschrijven.