Masterclass ‘neutraliseren bacteriegroei’

Preventieve huidverzorging beperkt het risico op infecties

De huidtherapeut behandeld de zieke of beschadigde huid met als doel deze in een zo goed mogelijke conditie te brengen. Zodat de huid ons weer optimaal kan beschermen tegen invloeden van buiten ons lichaam. Een huid die niet in tact is of kwetsbaar, kan die taak soms niet optimaal vervullen.

2QRSchadelijke bacteriën kunnen overmatig groeien en zo uiteindelijk infecties veroorzaken. Op elk moment zijn er veel schadelijke bacteriën op of in ons lichaam aanwezig. Echter zolang deze bacteriën zich niet hechten aan onze lichaamscellen veroorzaken ze nauwelijks problemen.
Om de huid te ondersteunen in het voorkomen van infecties, is er nu een preventief verzorgingsproduct, DiaClin. Het unieke 2QR-complex in de DiaClin producten functioneert als ‘receptor’ voor schadelijke bacteriën. Op deze manier kunnen deze bacteriën zich niet vasthechten aan onze lichaamscellen en ook geen schade toebrengen. Het 2QR-complex pakt alleen de schadelijke bacteriën aan en heeft geen invloed op de goede bacteriën, die nodig zijn in ons lichaam.

Het product is op de markt gebracht voor diabetes patiënten, maar is ook heel geschikt als preventieve verzorging voor mensen met een kwetsbare huid als gevolg van een ander probleem. Leverancier Avidence heeft deze brede toepassingsmogelijkheid onderkend en levert het merk nu exclusief voor de huidtherapeut, om zo de behandelmogelijkheden van deze huidspecialisten verder te verbreden en te ondersteunen.

Maak nu kennis met het product en de wetenschap die hier achter zit. In een interactieve training laten wij door middel van microscopische beelden de werking zien.
Door de bijzondere en specifieke eigenschappen van het 2QR-complex is dit product uitermate geschikt voor de huidtherapie en specifiek voor diabetici patiënten waarbij de kans op ontstekingen groot zijn.

Masterclass ‘neutraliseren bacteriegroei’

Op 20 januari 2016 houden wij een Masterclass in Het Middelpunt in Amersfoort om meer uitleg te geven aan de werking van 2QR-complex en wat dit product voor u kan betekenen in een huidtherapiepraktijk.
Op deze dag wordt voor huidtherapeuten dieper ingegaan op de werking van 2QR-complex en wat de speciale eigenschappen zijn van DiaClin zoals vrij van ureum, conserveringsmiddelen en bestanddelen van dierlijke afkomst en daarbij krijgt u meer informatie waarvoor en hoe u deze producten kunt gebruiken.
Kortom een programma dat u niet mag missen.

Programma
18.00 uur (broodjes staan voor u klaar)
19.00 - 19.45 uur Uitleg 2QR-complex door Hidde v.d. Dop 2QR-complex specialist Aurobindo inclusief videofilm
19.45 - 20.00 Vragen en discussies
20.00 - 20.30 Kennismaking met Diaclin

TOEGANG GRATIS!

De Masterclass wordt gehouden in Het Middelpunt, Spinetpad 2, 3822 DT Amersfoort. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving en de toegang is gratis. We kunnen niet meer dan 30 deelnemers plaatsen dus probeer zo snel mogelijk in te schrijven op www.avidence.nl.