banner def

Decubal face

Decubal face, zonder parabenen en parfum
Gaat het over cosmetica, dan krijgen we vaak de meest ingewikkelde formules voorgeschoteld. Niks mis mee.Tenzij je een droge, overgevoelige huid hebt. Dan is het oppassen geblazen met deze overvloed aan high tech formules, die kunnen irriteren. Zo’n kwetsbare huid heeft behoefte aan een no nonsens merk als Decubal! Het product is in eerste instantie ontwikkeld voor mensen met decubitus. Dus een uitgebreide en perfecte lijn die geschikt is binnen een huidtherapiepraktijk. Neem contact op voor meer informatie.

Diaclin

De DiaClin producten zijn gericht op de vier meest voorkomende klachten bij diabetes. Het belangrijkste actieve ingrediënt is het 2QR-complex dat schadelijke bacteriën neutraliseert en daarmee een ontsteking of infectie voorkomt en behandelt. Het 2QR-complex blokkeert de binding van schadelijke bacteriën op een veilige en natuurlijke manier.

Het DiaClin assortiment bestaat uit vijf producten die zich voornamelijk concentreren op de lichamelijke ongemakken van mensen met diabetes.

De producten zijn voor en door mensen met diabetes ontwikkeld en getest door lokale patiëntenverenigingen van Diabetesvereniging Nederland.